Chris Segers

PRESENTATOR | CONTENT CREATOR

Wie ben ik?

Hoi. Ik ben freelance presentator en creative

Als presentator ben ik betrokken bij diverse evenementen en videoproducties. Ik word gedreven door mijn natuurlijke interesse en enthousiasme en ik wil in contact staan met mijn gast of het publiek’. Daarom vind ik het fijn om als presentator de ander te laten shinen.

Graag word ik betrokken bij de voorbereidingen zodat ik kan meedenken over het concept en de inhoud. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik ben in te zetten als presentator en als creative.

Verder Bericht

Vorige Bericht

1 Reactie

  1. דירה דיסקרטית רמת גן israel night club augustus 19, 2022

    Im very pleased to uncover this page. I want to to thank you for your time just for this fantastic read!! I definitely appreciated every little bit of it and i also have you saved to fav to look at new stuff in your web site.

Laat een reactie achter

© 2022 Chris Segers

Thema door Anders Norén